Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

To KOUZINA 2020 στο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας της Κύπρου

Το ολοκληρωμένο του πρόγραμμα παρουσιάζει στον κόσμο το KOUZINA 2020, αρχίζοντας από τη Μεγαλόνησο, όπου θα συμμετάσχει στο πολύβουο «Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας» που φέτος πραγματοποιείται την 1η Οκτωβρίου στον οικισμό Λάγια της Λάρνακας από τον υπερ-δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας.

 

Μία ημέρα πριν, Κύπριοι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων και Τύπου θα δουν και θα ακούσουν το πρόγραμμα του 2020, το concept του οποίου βρίσκει την «Ανατολική Χαλκιδική να παρουσιάζει τα πιάτα της», με την έννοια ότι εκτός από τους guest chef, το KOUZINA 2020 θα προωθήσει ως πρωταγωνιστές τους τοπικούς chef, τιμώντας τη 10χρονη προσφορά τους στη διοργάνωση.

 

Το πρόγραμμα του KOUZINA 2020 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.mountathosarea.org την 31η Αυγούστου 2019, ενώ τα τουριστικά του πακέτα θα διοχετευθούν έγκαιρα σε 1800 τουριστικά γραφεία – συνομιλητές του Π.Ο.Τ. στην Ευρώπη, Μεσόγειο, Ασία και Αμερική.

 

Τοπικοί Σύλλογοι Γυναικών ετοιμάζονται να μας ακολουθήσουν στην Κύπρο, προκειμένου να παρουσιάσουν στη Λαγιά τα καλούδια της Ανατολικής Χαλκιδικής και να γίνουν μέρος της πιο ζωηρής γυναικοπαρέας! Αυτής του KOUZINA!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα