Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Επέστρεψε στο ΥΜΑΘ ο Θεόδωρος Καράογλου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος εκλέχθηκε πρώτος συγκεντρώνοντας 31.554 ψήφους, ανέλαβε το υφυπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης.

 

Ο κ. Καράογλου είχε διατελέσει υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και επί κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου από τον Ιούνιο του 2012 έως και τον Ιούνιο του 2014.

 

Μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης ο υφ. Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή να μου αναθέσει το χαρτοφυλάκιο της Μακεδονίας και της Θράκης. Είναι ώρα για πράξεις και όχι για λόγια!

Στο πλαίσιο αυτό, απόλυτη προτεραιότητά μου είναι να καταστήσω τη Βόρεια Ελλάδα σημείο αναφοράς στην εθνική προσπάθεια προσέλκυσης εγχώριων και διεθνών επενδύσεων.

Η αποτελεσματική εφαρμογή του επενδυτικού νόμου και η υιοθέτηση πολιτικών ευθύνης με όραμα, προγραμματισμό και σχέδιο, έχουν ως σκοπό τη διάχυση της ισόρροπης αναπτυξιακής δραστηριότητας σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας. Κύριο ζητούμενο είναι η δημιουργία νέων και σταθερών θέσεων εργασίας, όπως επίσης και η εμπέδωση κλίματος οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας στην κοινωνία και τις αγορές.

Η Μακεδονία και η Θράκη δεν μπορούν να περιμένουν.

Πρέπει και μπορούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Πρέπει και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην προσπάθεια εθνικής ανασυγκρότησης.

Πρέπει και μπορούν να υπερασπιστούν την ιστορική τους παρακαταθήκη.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, παρά μονάχα ο δρόμος της ευθύνης».

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα