Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έκτακτο δελτίο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Στο "μάτι" η Χαλκιδική

Άστατος καιρός επικρατεί στη Χαλκιδική, καθώς σε πολλές περιοχές ξεκίνησαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που προέβλεπε η ΕΜΥ.

Σε περιοχές της Σιθωνίας και της Κασσανδρας έχει διακοπεί το ρεύμα λόγω πτώσης κεραυνού και πολλές περιοχες έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν τις επόμενες ώρες. Περιφέρεια και Δήμοι στη Χαλκιδική είναι σε επιφυλακή.

Τα πιο έντονα φαινόμενα την Τετάρτη θα εκδηλωθούν από τις 21:00 έως και τα μεσάνυχτα στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

 

Η ραγδαιότητα των βροχοπτώσεων θα είναι εντονότερη από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (10-07-2019) μέχρι και την Πέμπτη στις 3 το πρωί και θα επηρεαστούν περισσότερο οι νομοί Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Κιλκίς, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης και Ροδόπης, χωρίς βεβαίως να αποκλείονται οι υπόλοιπες βόρειες περιοχές.

 

Πρέπει να τονιστεί ότι έως και τα ξημερώματα της Πέμπτης, από τις 03:00 έως τις 06:00, το μέτωπο των ισχυρών καταιγίδων θα κινηθεί νοτιότερα και θα επηρεαστούν η Ημαθία, η Πιερία, οι Βόρειες Σποράδες, τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, η Βόρεια και Κεντρική Εύβοια καθώς και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

 

Τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να εξασθενούν στο Βόρειο Αιγαίο και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδος από τις 9 το πρωί και μετά.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα