Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Χαλκιδική

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε η Χαλκιδική και δεκάδες προβλήματα προξενήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους και τις βροχοπτώσεις.

 

Χωρίς ρεύμα παραμένουν Κασσάνδρα και Σιθωνία. Οι ισχυροί άνεμοι κατέστρεψαν κατασκευές στην παραλία της Νικητής, χαλάζι έπεσε στο Ν.Μαρμαρά και πολλά δέντρα και κλαδιά έσπασαν κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου.

 Από Μεταμόρφωση για Νικητή δέντρο έπεσε στο επαρχιακό δίκτυο και έκοψε την κυκλοφορία. Επίσης η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία λόγω πεσμένων δέντρων στην περιοχή Κοβιου μετά το Μακεδνός και μεταξύ Ν.Μαρμαρα και Πόρτο Καρράς. Στα σημεία βρέθηκε η Πυροσβεστική και δήμος για να απομακρύνουν τα δέντρα.

Στη Ν.Ποτίδαια  οι ισχυροί άνεμοι ξήλωσαν  την οροφή βενζινάδικου.

Στην Κρυοπηγή, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Κασσάνδρα, έπεσαν δέντρα και έχουν κλείσει παράδρομοι. Στο Πολύχρονο, στην Άθυτο, στην Καλλιθέα και στη Σίβηρη  έχουν σπάσει τέντες από σπίτια και καταστήματα.

 

Στο Ποσείδι, στα Αιγαιοπελαγίτικα,  έχει κοπεί καλώδιο της ΔΕΗ και είναι επικίνδυνο για ηλεκτροπληξία.

Προβλήματα εντοπίζονται στη Ν.Καλλικρατεια και στις γύρω περιοχές και στα Ν.Μουδανια, όπου έχουν σπάσει δέντρα.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα