Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συναντήσεις με υπουργούς στην Αθήνα είχε ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας

Τον υφυπουργό Οικονομικών, υπεύθυνο για θέματα φορολογικής πολιτικής, Απ. Βεσυρόπουλο συνάντησε στην Αθήνα ο δήμαρχος Μ. Καρράς ο οποίος του εξέθεσε τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους κατοίκους του Δήμου Ν. Προποντίδας, καθώς και τη δυσκολία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς το κράτος.

 

Ο υφυπουργός με τη σειρά του δεσμεύτηκε ότι θα φέρει στη βουλή τις προσεχείς ημέρες προς ψήφιση φορολογικές ελαφρύνσεις.

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον υφυπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο και του ανέλυσε τις ζημίες που υπάρχουν σε πολλά δημόσια κτίρια. Ζήτησε την άμεση χρηματοδότηση για αποκατάστασή τους, καθώς πρέπει να καταστούν λειτουργικά. Ο Υφυπουργός επανέλαβε τη στήριξη της κυβέρνησης και υποσχέθηκε την άμεση χρηματοδότηση.

 

“Δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας”, επανέλαβε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς και συνέχισε: “Η στήριξη στα λόγια πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξεις, γιατί η αποκατάσταση των ζημιών δεν μπορεί να περιμένει”.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα