Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ιερισσός : Ξεκίνησε το 5o Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων

Με λαμπρή τελετή ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα το 5o Φεστιβάλ τοπικών προϊόντων Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων στην παραλία της Ιερισσού, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 04 Αυγούστου 2019. 

 

Το Φεστιβάλ διοργανώνουν το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Δήμο Αριστοτέλη και το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού, με στόχο να στηρίξουν την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και να προβάλουν τα εξαιρετικά προϊόντα της Χαλκιδικής.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος, ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Κουφίδης, η νεοεκλεγείσα δήμαρχος Κασσάνδρας, Ανατασία Χαλκιά, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιερισσού, Κλ. Αϊβαζίδου και άλλοι επίσημοι.

 

Το φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Περιφέρεια. 

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του θα δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά ότι παράγεται και εμπορεύεται στην περιοχή, να έρθουν σε επαφή με τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα της γης του Αριστοτέλη, αλλά και του Αγίου Όρους, διαπιστώνοντας τον πλούτο και την ποικιλία των προϊόντων.

Ώρες λειτουργίας:  Πέμπτη έως Κυριακή  19:30 – 00:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις (πολιτιστικές – χορευτικές, ζωντανή μουσική κλπ.)


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα