Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Κασσάνδρας -ΦΩΤΟ-

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Κασσάνδρας τελέστηκε στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου από τον Μητροπολίτη Κασσανδρείας, κ.κ. Νικόδημο.

 

«Στόχος μας για τα επόμενα 4 χρόνια είναι να πάρει η Κασσάνδρα αυτό που πραγματικά της αξίζει. Απαιτείται για τον σκοπό αυτό η συνεργασία και η ομόνοια όλων. Θα δουλέψουμε σκληρά και από την πρώτη στιγμή καθώς δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά τον κεντρικό πυλώνα στήριξης της οικονομίας μας, τον τουρισμό. Σε κάθε προσπάθεια θα είμαι δήμαρχος για όλους τους δημότες τους οποίους και ευχαριστώ για τη στήριξη και την παρουσία τους σήμερα εδώ» υπογράμμισε την ομιλία της η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά. 

 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝ.ΑΛ, Απόστολος Πάνας, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Κασσάνδρας και δημότες. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα