Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από την Περιφέρεια

Εργασίες συντήρησης Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών ξεκίνησε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  από σήμερα και θα διαρκέσουν ως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

 

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθεί επούλωση όλων των λάκκων που βρίσκονται κατά μήκος της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών από τον ανισόπεδο κόμβο Κ-12 (Αεροδρόμιο, Ν. Μουδανιά) έως τα όρια νομού Θεσσαλονίκης (περιοχή Λακκώματος, περίπου 30,5χλμ) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Επίσης θα γίνουν και εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας στο τμήμα από ανισόπεδο κόμβο Κ-12 έως διασταύρωση με οδό Βούλγαρη.

 

Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 8.30 π.μ. Οι εργασίες καθαρισμού του ερείσματος και της νησίδας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 ως και την Τρίτη 07Φεβρουαρίου 2017.

 Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.  

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα