Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απέδρασε κρατούμενος από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσανδρας

Αγνοούνται τα ίχνη ενός Βούλγαρου κρατουμένου από τις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τη βραδινή αναφορά την Κυριακή το βράδυ.

Από χθες το βράδυ η αστυνομία διεξάγει έρευνες και ελέγχους σε οχήματα για τον εντοπισμό του.

 

Το τελευταίο διάστημα στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώραςέχουν καταγραφεί αρκετές αποδράσεις, κυρίως από αγροτικές φυλακές της Τίρυνθας και της Κασσάνδρας, δείγμα του παρωχημένου πλέον συστήματος κράτησης.

 

Στις 16 Ιουλίου  κατάφεραν να αποδράσουν από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας όπου εξέτιαν πολυετείς ποινές κάθειρξης, δύο αλλοδαποί  κρατούμενοι .

Πρόκειται για έναν Αλβανό ηλικίας 31 ετών ο οποίος εξέτιε ισόβια ποινή κάθειρξης και 12 έτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συναυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Και έναν  ακόμη  που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν τέσσερα έτη και 26 μήνες για ανθρωποκτονία με πρόθεση, καθώς και απόδραση από άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.

Στις 15 Αυγούστου ακόμη ένας κρατούμενος απέδρασε παραβιάζοντας μετά από εξαήμερη άδεια που είχε λάβει, ενώ μια μέρα αργότερα ακόμη ένα άτομο είχε καταφέρει να αποδράσει από τις ίδιες φυλακές.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα