Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η οδοποιία αγροτικής οδού Διονυσίου - Πορταριάς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες οδοποιίας της αγροτικής οδού από την Κοινότητα Διονυσίου έως την Κοινότητα Πορταριάς μήκους 1,15 km και συνολικού προϋπολογισμού 303.720 ευρώ.

 

Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π., της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Η ασφαλτόστρωση της οδού έγινε στην ήδη υπάρχουσα διανοιγμένη χωμάτινη αγροτική οδό, προσαρμόζοντάς την στο υφιστάμενο ανάγλυφο της και βελτιώνοντάς την, όπου είναι δυνατόν, ώστε να υπάρξει βελτίωση της κυκλοφορίας.

 

Ο δήμαρχος, Μανώλης Καρράς εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το έργο σχολίασε: «Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, επιτυγχάνεται η εύκολη και ασφαλής προσπέλαση στις γεωργικές και κτηνοτροφικές ιδιοκτησίες των κατοίκων, οι οποίοι στην πλειονότητα τους είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα