Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες κατασκευής στο 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών

 Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών, το οποίο αποτελεί ένα από τα τέσσερα Νηπιαγωγεία που βρίσκονται υπό κατασκευή αυτή τη στιγμή στο Δήμο Ν. Προποντίδας.



Στην παρούσα φάση έχουν ολοκληρωθεί τα εσωτερικά επιχρίσματα, το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, οποίο περιλαμβάνεται και το τελικό έγχρωμο επίχρισμα, (βόρεια, νότια και ανατολική όψη του κτιρίου), καθώς και το έγχρωμο βιομηχανικό δάπεδο στο υπόγειο του κτιρίου.



Ακόμα, έχει τοποθετηθεί το σύστημα θέρμανσης – ψύξης και εξαερισμού. Στην τελική φάση βρίσκεται η κατασκευή της ύδρευσης και αποχέτευσης του νηπιαγωγείου, αφού έχουν εγκατασταθεί οι σωληνώσεις σχεδόν στο σύνολό τους.



Τις ακριβώς επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή του συστήματος υγροθερμομόνωσης του δώματος και οι εργασίες κατασκευής του αύλειου χώρου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα