Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Το αμερικανικό CNN ξεχωρίζει και προβάλει την Αρναία

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Σημαντική για το σύνολο του Δήμου Αριστοτέλη, είναι η εμφάνιση της Αρναίας σε περίοπτη θέση λίστας του αμερικανικού CNN με τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας. 

 

Σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση της λίστας, που περιλαμβάνει 17 χωριά της Ελλάδας, με την Αρναία στην 3η θέση, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, υπογράμμισε:

«Αποτελεί λόγο υπερηφάνειας μα και ευκαιρία για το σύνολο του Δήμου Αριστοτέλη, το γεγονός ότι ένα παγκόσμιας εμβέλειας δίκτυο, όπως το αμερικανικό CNN, ξεχωρίζει και προβάλει την Αρναία μας, ως ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας. Μέσω της Αρναίας, αυτή η επιτυχία αναδεικνύει το σύνολο του Δήμου μας. Δικό μας στόχος, πρέπει να είναι να αξιοποιήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε το όφελος αυτής της προβολής, για ολόκληρη την περιοχή. Ταυτόχρονα δε, η σημαντική αυτή καταγραφή για την Αρναία, αποτελεί πιστοποιητικό για την δυναμική που έχουν και οι ορεινοί προορισμοί του Δήμου μας, τους οποίους, μέσα από το τουριστικό πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και ήδη εφαρμόζουμε, σκοπεύουμε να μετατρέψουμε σε “αιχμή του δόρατος” της προσπάθειάς μας, για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στον Δήμο Αριστοτέλη.»

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα