Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής στο Δήμο Αριστοτέλη

Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων) θα πραγματοποιήσει επιτόπια δράση κινητής μονάδας ενημέρωσης την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 10:00 στην Ιερισσό, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ιερισσού, και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 10:00 στη Μεγάλη Παναγία, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Μεγάλης Παναγίας.


Και τις δύο ημέρες η δράση θα έχει διάρκεια περίπου τεσσάρων ωρών.


Πρώτο βασικό αντικείμενο της κινητής μονάδας θα είναι η ενημέρωση για θέματα υγείας, ατομικής υγιεινής και υγιεινής διατροφής των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ.


Το VAN θα βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα και θα δίνεται η δυνατότητα για εξατομικευμένες συμβουλές υγείας στον κάθε συμμετέχοντα από την νοσηλεύτρια και διαιτολόγο - διατροφολόγο.


Δεύτερο βασικό αντικείμενο της κινητής μονάδας θα είναι η ενημέρωση για θέματα κοινωνικοποίησης των παιδιών των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ. Στο VAN θα βρίσκεται η ψυχολόγος και η κοινωνική λειτουργός του Ι.Α.Τ.Α.Π. και θα ενημερώνουν τους γονείς σχετικά με τα οφέλη της κοινωνικοποίησης, τις διαδικασίες ενίσχυσης αυτής και τα αποτελέσματα στην υγιή ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα