Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στο σαπιοκάραβο στα Ν. Μουδανιά

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός άνδρας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την Κυριακή στο εσωτερικό του κατασχεμένου πλοίου ''ELIZABETH'' στα Νέα Μουδανιά και οι τοπικές αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του.



Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας 40χρονος Έλληνας κάτοικος Νέων Μουδανιών, που εντοπίστηκε νεκρός στο κατάστρωμα του πλοίου. Η σορός ήταν σε ύπτια θέση και χωρίς ρούχα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του. Εμφανή τραύματα δεν υπήρχαν και τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.



Οι έρευνες της τοπικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο και κυρίως αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Αν εξακριβωθεί για ποιο λόγο βρέθηκε ο 40χρονος πάνω σε ένα σκάφος που είχε κατασχεθεί, ίσως εξακριβωθεί και τι ακριβώς του συνέβη.

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα