Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Θεμελιώθηκε το 3ο Νηπιαγωγείο Ν. Μουδανιών

Ο αγιασμός θεμελίωσης του 3ου Νηπιαγωγείου Ν. Μουδανιών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή παρουσία του δημάρχου Μ. Καρρά, του βουλευτή Απ. Πάνα, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων υπηρεσιών και φορέων, εκπαιδευτικών, γονέων και μικρών παιδιών.

 

Το νέο κτίριο έχει συνολική κάλυψη 492,10 τ.μ. και δόμηση 418,08 τ.μ.. με δύο αίθουσες εργασίας, μία αίθουσα ανάπαυσης, έναν χώρο για τραπεζαρία και κουζίνα, ένα γραφείο νηπιαγωγών και μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Θα δημιουργηθεί, δηλαδή, ένα ισόγειο κτίριο στο οποίο θα αναπτύσσονται όλες οι παραπάνω χρήσεις σε ένα ενιαίο επίπεδο. Θα έχει τρεις εισόδους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών και για λόγους πυρασφάλειας. Η κύρια είσοδος στο κτίριο θα κατασκευαστεί από την βορειοανατολική του πλευρά με μια ράμπα που θα στεγάζεται με πέργκολα από οπλισμένο σκυρόδεμα και οριζόντια ξύλινα στοιχεία, ώστε να επικαλύπτουν την οροφή της. Επιπλέον, θα κατασκευαστούν και δύο βοηθητικές είσοδοι στη βορειοδυτική και νοτιοδυτική πλευρά.

Από τα τρία σημεία εισόδου στο κτίριο θα δημιουργηθούν δύο διάδρομοι, οι οποίοι ουσιαστικά θα καθορίζουν και τις ζώνες με τις διαφορετικές χρήσεις. Στο νοτιοανατολικό τμήμα του κτιρίου θα χωροθετηθούν οι αίθουσες εργασίας και ανάπαυσης και στο βόρειο τμήμα του θα αναπτυχθούν οι υπόλοιπες χρήσεις του κτιρίου.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα