Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων - αποψίλωση δέντρων) της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της ανωτέρω εθνικής οδού.

 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019, με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.

 

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα