Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Διαπραγματεύσεις με επενδυτή για το Πόρτο Καρράς

Να εισέλθει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με επενδυτή, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.  αποφάσισε η Τεχνική Ολυμπιακή Α.Ε.

 

Όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, "σε συνέχεια της από 21.1.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από επενδυτές, αποφάσισε με γνώμονα το συμφέρον της Εταιρείας, να εισέλθει σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με επενδυτή, προκειμένου ο τελευταίος να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.

 

 

Υπενθυμίζεται,  συναφώς, ότι η Εταιρεία έχει εισφέρει τις μετοχές της ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ A.E. στην εταιρεία με την επωνυμία "T.O INTERNATIONAL HOLDING Ltd". Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε νέα εξέλιξη επί του θέματος."

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα