Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στο δήμο Κασσάνδρας

Τη δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά επισκέφθηκε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη και υποψήφιος Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιος Καιτεζίδης.

 

Η επίσκεψή του στο γραφείο της δημάρχου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει των εκλογών της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας την Παρασκευή. 

 

Η δήμαρχος συζήτησε με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Κ.Μ για όλα τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την Αυτοδιοίκηση με πρώτο το ζήτημα διασφάλισης κλίματος οικονομικής σταθερότητας στους Ο.Τ.Α και στήριξής τους από την Πολιτεία και την Κυβέρνηση. Παράλληλα συζήτησαν το ζήτημα επάρκειας υπαλληλικού προσωπικού, καθώς και το ζήτημα διεκδίκησης από την Τ.Α αλλά και απορρόφησης Ευρωπαϊκών πόρων.

Η κ. Χαλκιά χαρακτήρισε την επίσκεψή του ως ενδεικτική του αυξημένου ενδιαφέροντος τους για τα ιδιαίτερα ζητήματα κάθε δήμου,ξεχωριστά.

«Η υποψηφιότητα μου αγκαλιάζει όλες τις φωνές. Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους αυτοδιοικητικούς της Κεντρικής Μακεδονίας και στην Κ.Ε.Δ.Ε να υπάρχει μια δυνατή φωνή» υπογράμμισε ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΠΕ.Δ.Κ.Μ. ξεκαθαρίζοντας ότι στοχεύει στην ενότητα των Δήμων.

Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι νομικός. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1994, οπότε και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Από το 1998 μέχρι και σήμερα εκλέγεται δήμαρχος του δήμου Πανοράματος και στη συνέχεια δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη.

Η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕ.Δ.Κ.Μ) θα εκλέξει το νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τετραετία και θα συμμετέχουν 200 μέλη: 38 δήμαρχοι και 162 δημοτικοί σύμβουλοι.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα