Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στη Χαλκιδική

 Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Νικήτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και στην οικία του, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 18,3 γραμμαρίων, ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, ένα σπρέι πιπεριού και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Επίσης συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Συκιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 38χρονη ημεδαπή, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει παράνομα στην οικία της, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα σπρέι πιπεριού, τα οποία και κατασχέθηκαν.


Τέλος, χθες το βράδυ στα Ν. Πλάγια  συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 25χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 17,7 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα