Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη Χαλκιδική και την Παρασκευή

Έντονες βροχές και καταιγίδες συνεχίζουν να πλήττουν τη Χαλκιδική και την Πέμτπη το βράδυ, ενώ αύριο Παρασκευή το σκηνικό του καιρού παραμένει ίδιο με τις προγνώσεις να μιλούν για υψηλά επίπεδα βροχής. 

 

Για αύριο Παρασκευή η καταιγίδες συνεχίζονται και η Χαλκιδική βρίσκεται στο επίκεντρο. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. 

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. 

Τα φαινόμενα το βράδυ από τα δυτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν. 

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Θρακικό ανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Δήμοι και Περιφέρεια βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν τυχόν έκτακτα συμβάντα. 

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.