Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Προβλήματα και κομμένοι δρόμοι από τις έντονες βροχοπτώσεις στη Χαλκιδική -ΦΩΤΟ-

Δεκάδες προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις που πλήττουν από χθες τη Χαλκιδική ήρθαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

 

Λόγω παρατεταμένων βροχοπτώσεων, έχει υπερχειλίσει ο παραπόταμος του Χαβρία, στην περιοχή Πλανών, στο οδικό δίκτυο Μεγάλης Παναγίας - Ιερισσού. Συνιστάται στους οδηγούς να μην διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο, έως αποκατασταθεί η ασφαλής διέλευση.

Λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Ιερισσού, στο ύψος των Βραστάμων και στην επαρχιακή οδό Μουδανιών- Σάρτης, στο 58 χιλιόμετρο (ύψος Λακάρα).

 


Την ίδια ώρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο ρέμα του Μαυρόλακκα στην διάβαση στα Αγγελούδια. Η διέλευση προς Ολυμπιάδα γίνεται μόνο από τον περιφερειακό δρόμο. Τα ρέματα της Ολυμπιάδας μέχρι στιγμής έχουν αντέξει.

 

Όπως αναφέρουν οδηγοί στο halkidikinews.gr χρειάζεται προσοχή και στο οδικό κύκλωμα Κασσάνδρας και Σιθωνίας, καθώς σε σημεία του επαρχιακού δρόμου έχουν συσσωρευθεί μεγάλες ποσότητες νερού και καθιστούν επικίνδυνη την οδήγηση.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και οι Δήμοι εργάζονται με συνεργεία και μεριμνούν για την άμεση αποκατάσταση.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα