Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το Γενικό Λύκειο Αγ. Νικολάου εκπέμπει στην Ευρώπη

Μετά από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, τη νέα Σχολική χρονιά, η έμπειρη πλέον ομάδα  του “SIRENS RADIO’’ αποτελούμενη από μαθητές του Λυκείου Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής, συνεχίζει  την  επιτυχημένη πορεία και παρουσία της στο χώρο του Ιντερνετικού ραδιοφώνου  μέσα από το πρόγραμμα Erasmus+ "Broadcasting Europe".



Η ομάδα του “SIRENS RADIO’’ γιόρτασε  την Ευρωπαϊκή Ημέρα Αθλητισμού στις 27 Σεπτεμβρίου,  καλύπτοντας τις αθλητικές  εκδηλώσεις του Σχολείου και των συμμαθητών τους, βγαίνοντας από το στούντιο,  με το στήσιμο του εργαστηρίου εκπομπής  έξω στο προαύλιο και δίπλα στους συμμαθητές τους.


 Οι δημοσιογράφοι του “Sirens Radio" πήραν συνεντεύξεις  από μέλη της σχολικής κοινότητας, τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των συμμαθητών τους, καλύπτοντας θέματα που σχετίζονται με διάφορες σχολικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων Erasmus+ που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση,   καθώς και τις πρωτοβουλίες, τα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες των μαθητών.


Αυτή η "σχολική εκδήλωση" που καλύφθηκε και κοινοποιήθηκε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο  από το "Σειρήνες Radio",  έγινε δεκτή  με ενθουσιασμό από όλη την σχολική κοινότητα, στέλνοντας ταυτόχρονα μια ανοιχτή πρόσκληση σε όσους νέους επιθυμούν να συμμετάσχουν ή ακόμα και να γνωστοποιήσουν  τη δική τους δραστηριότητα  μέσα από το ευέλικτο και φιλόξενο webradio του Λυκείου.


Η προσφορά  σε πάγκους θρανία με σπιτικά τοπικά εδέσματα, που οι ίδιοι οι μαθητές έφτιαξαν, συνοδευόμενα  με   αναψυκτικά,  μουσική,  φωτογραφίες  και social media πρόσθεσε μια πινελιά από άρωμα, φρεσκάδα, ζωντάνια και γιορτινή διάθεση.

 Μείνετε συντονισμένοι! “Οι Sirens Radio” επέστρεψαν!!!

 Μην χάσετε το «Σειρήνες Radio» σόου ζωντανά από την επόμενη εβδομάδα στο www.spreaker.com  με τα πιο πρόσφατα νέα και δραστηριότητες του σχολείου


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα