Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργάτης καταπλακώθηκε μετά από κατολισθήση πρανών στο Πευκοχώρι

Άγιο ... είχε ένας εργάτης που εκτελούσε εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ όταν εγκλωβίστηκε μετά από κατολίσθηση στο Πευκοχώρι, ενώ επικρατούσε κακοκαιρία στην περιοχή. 

 

Τα προβλήματα που υπήρξαν από χθες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κασσάνδρας ήταν πολλά και ο 38χρονος άνδρας συμμετείχε σε εργασίες σε κολόνα. Ξαφνικά υποχώρησαν τα πρανή με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από όγκο χώματος και άλλα φερτά υλικά και να εγκλωβιστεί μέχρι τον κορμό.

 

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση περίπου στις 11:45 και στο σημείο έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον εργάτη στις 14:30. Στο σημείο έφθασαν η Αστυνομία, η Πολιτική προστασία και μέλη της Ομάδας Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κίνηση Πολιτών Πευκοχωρίου, οι οποίοι σε άψογη συνεργασία απεγκλώβισαν τον εργάτη. 

 

Ο άνδρας με ασθενοφόρο διακομίστηκε σε κέντρο υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Για την καλύτερη παρακολούθηση της υγείας του τελικά μεταφέρθηκε Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή φωτο: Ομάδα τοπικής Αυτοδιοίκηση «Κίνηση Πολιτών Πευκοχωρίου"


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα