Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ε Επικαιρότητα

Τα Χριστούγεννα του Απόστολου Πάνα -ΦΩΤΟ-

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Χριστούγεννα δίπλα στους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας που εργάζονται ανήμερα της μεγάλης γιορτής έκανε ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας. 

Ο Απ. Πάνας επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου και την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου επισκέφθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝ.ΑΛ. Απόστολος Πάνας, οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Διοικητές και το προσωπικό των υπηρεσιών και να ευχηθεί για τις γιορτινές μέρες.

Συγκεκριμένα, συνομίλησε με τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ταξίαρχο Παπαδόπουλο Γεώργιο, όπως επίσης και με τους αστυνομικούς υπηρεσίας για τα προβλήματα που παρουσιάζει ο Νομός αλλά και τις ενέργειες της Αστυνομίας για  επαρκή αστυνόμευση και προσφορά οργανωμένων δράσεων στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

Παράλληλα, συναντήθηκε και με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύραρχο Καρασαββίδη Δημήτριο και Υποδιοικητή Αντιπύραρχο Κατιρτζίδη Αριστείδη και τους πυροσβέστες υπηρεσίας για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος και την αναγκαιότητα αναβάθμισής του, προκειμένου να εξυπηρετούν  τις ανάγκες όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και την ποιότητα της παροχής των υπηρεσιών στους πολίτες.

Όπως δήλωσε ο κ. Πάνας : «Είχα την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθώ σήμερα κοντά σε ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, που η προσφορά και η συμβολή τους τις Άγιες αυτές Μέρες -μακριά από τους δικούς τους - είναι διπλά σημαντική, εκτελώντας το καθήκον τους για τον τόπο και τη Χαλκιδική μας. Εύχομαι υγεία και δύναμη ατομικά αλλά και στις οικογένειές τους και μια καινούρια χρονιά γεμάτη χαμόγελα!».  

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα