Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κοπή της πίτας στα Ν. Μουδανιά και βραβεύσεις μαθητών -ΦΩΤΟ-

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών από το δήμαρχο, Μανώλη Καρρά και στη συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις των μαθητών του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών, του ΕΠΑΛ και του Εσπερινού Λυκείου.

 

Ο κ. Καρράς στον χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία για το νέο έτος. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους μαθητές που με κόπο και αγώνα κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. “Διεκδικήσατε το όνειρό σας και με σκληρή προσπάθεια και αγώνα καταφέρατε να πετύχετε τον στόχο σας. Δώσατε την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής σας και βγήκατε νικητές. Μαζί με εσάς έδωσαν τον δικό τους αγώνα οι εκπαιδευτικοί που ήταν συνοδοιπόροι στην προσπάθειά σας και ακούραστοι βοηθοί. Σημαντικός κι ο ρόλος των γονιών που στήριξαν με κάθε μέσο των αγώνα σας και γεύτηκαν με όλη τους την ψυχή τη χαρά της επιτυχίας σας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν και απέσπασαν θερμό χειροκρότημα, η χορωδία του 2ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών με την καθοδήγηση του μουσικού τους κ. Καρασαββίδη, καθώς και η Δημοτική Χορωδία Ν. Μουδανιών με τον δάσκαλο της κ. Θεοδωράκη και στο πιάνο την κα Ζιζή Νασκιντασβίλι.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε η ειδική βράβευση των μαθητών της ομάδας Ρομποτικής “Codebrains” του ΓΕΛ Ν. Μουδανιών που κατάφερε με την κατασκευή της να κερδίσει το Χρυσό Μετάλλιο στο 6o Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής στην κατηγορία Λυκείων.

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας έδωσε στη συνέχεια τον έπαινο σε όλες/όλους μαθήτριες/μαθητές-επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων του περασμένου Ιούνη. Στο τέλος, οι ιερείς της ενορίας Ν. Μουδανιών ευλόγησαν τη Βασιλόπιτα και έγινε η καθιερωμένη κοπή παρουσία πλήθους κόσμου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα