Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Θεοφάνεια στην Ιερισσό -ΦΩΤΟ-

Ο επίσημος εορτασμός των Θεοφανείων στην Ιερισσό έγινε στον ιερό Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου παρουσία του δημάρχου Αριστοτέλη, Στέλιου Βαλιάνου.

Το πρωί τελέστηκε αρχιερατική Θ. Λειτουργία ιερουργούντος του Μητροπολίτου Ιειρσσού, Αγ. Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου. 

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ο Μέγας Αγιασμός τελέστηκε στον ιερό Ναό και δεν έγινε η ρίψη του Σταυρού στη θάλασσα. 

"Εύχομαι σε όλους κάθε ευλογία και καλή φώτιση ώστε να μπορέσουμε  να βαδίσουμε μπροστά με ομοψυχία, αισιοδοξία και ενότητα" ευχήθηκε ο δήμαρχος, Στέλιος Βαλιάνος.


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.