Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Έρχεται η Γιορτή του Αμπελουργού στη Μ. Παναγία

Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη, σε συνεργασία με το γαστρονομικό θεσμό KOUZINA, το Τοπικό Συμβούλιο Μεγάλης Παναγίας, αλλά και τους επαγγελματικούς /κοινωνικούς φορείς του οικισμού, παρουσιάζει την τοπική οινική περιήγηση, η οποία τοποθετεί τη Μεγάλη Παναγία στον εθνικό αλλά και στο διεθνή οινικό χάρτη.

 

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεγάλης Παναγίας ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στυλιανός Βαλιάνος και εκπρόσωποι του Cluster του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες το σχέδιο δημιουργίας Τοπικής Σύμπραξης μεταξύ των παραγωγών πρωτογενούς τομέα και των εμπλεκόμενων στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης. 

 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα η Μεγάλη Παναγία υποδέχεται καλλιτεχνικά σχήματα για να αναδείξουν τη "Γιορτή του Αμπελουργού" μέσω διονυσιακών χορευτικών δρώμενων, αναβιώνοντας μία παράδοση των ντόπιων αμπελουργών, που χάνεται στο πέρασμα του χρόνου.

Τοπικά και Περιφερειακά χορευτικά συγκροτήματα θα πλαισιώσουν το Γλέντι και τη Γιορτή!


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα