Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κοπή πίτας στην κοινότητα Ουρανούπολης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το τοπικό συμβούλιο της Ουρανούπολης στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος,  Στέλιος Βαλιάνος, ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, η περιφερειακή σύμβουλος, Κατερίνα Ζωγράφου, ο αστυνομικός δ/ντής Χαλκιδικής , Γιώργος Παπαδόπουλος, ο ανθυποπλοίαρχος, Χρήστος Παναγιωτίδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Μαρία Ενεχηλίδου, ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού Ταμείου Αριστοτέλη, Παναγιώτης Μουσλής, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αριστοτέλη και πλήθος κόσμου.

 

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου  Μιχάλης Λεμονιάδης τόνισε:

«Σας ευχαριστούμε πολύ εκ βάθους καρδιάς και ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά σε όλους με υγεία, δυναμικότητα, ειρήνη και ευτυχία στο κάθε σπίτι. Θα ήθελα να πω ότι η Ουρανούπολη είναι η πύλη του Αγίου Όρους.

Μία περιοχή με ιδιαίτερο παρελθόν, με έντονο παρόν και ένα εξαιρετικό μέλλον, αρκεί ο καθείς εξ ημών να φανεί άξιος και αντάξιος της θέσης που βρίσκεται και να προασπίσει τα συμφέροντα του χωριού και των κατοίκων του. Η Ουρανούπολη είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εμπορικά και τουριστικά περιοχή και αξίζει πραγματικά την σημασία και την αγάπη όλων. Επειδή δεν θέλω να σας κουράσω γιατί σίγουρα θα ακούσουμε και τους αγαπητούς προσκεκλημένους θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ και να ευχηθώ για άλλη μία φορά καλή χρονιά υποσχόμενος ότι και εγώ προσωπικά αλλά και όλο το τοπικό συμβούλιο θα βρίσκεται στη διάθεση των κατοίκων του χωριού αλλά και όλων των δημοτών του Δήμου Αριστοτέλη.»

 

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ.Στέλιος Βαλιάνος μίλησε εκτενώς για το πρόγραμμα προβολής του Δήμου Αριστοτέλη και τόνισε ιδιαιτέρα την ανάγκη στήριξης της περιοχής της Ουρανούπολης, ως έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς του Δήμου.

 "Δίνουμε έμφαση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας και η Ουρανουπολη, με τα τόσα πλεονεκτήματα αλλά και τις τόσες ανάγκες σε υποδομές, δεν μπορεί παρά να είναι η αιχμή του δόρατος σε αυτή τη δράση"  ανέφερε ο κ. Βαλιάνος. 

Η εκδήλωση έληξε με δεξίωση που παρέθεσε το τοπικό συμβούλιο προς τιμήν των επισήμων και του κόσμου.

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα