Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία έξω από τη Eurobank στο Παλαιοχώρι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Eurobank στο Παλαιοχώρι πραγματοποίησαν κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.

 

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία δήλωσαν με κάθε τρόπο ότι δεν θα ανεχθούν το κλείσιμο άλλων δομών εξυπηρέτησης του πολίτη στην περιοχή της βορειοανατολικής Χαλκιδικής. Εξάλλου όπως επισημαίνουν το κοντινότερο κατάστημα της Eurobank είναι στον Πολύγυρο και απέχει 40 χιλιόμετρα.

 

Μετά από δεκάδες παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες στη διοίκηση της τράπεζας, οι κάτοικοι περιμένουν μια θετική απάντηση για την διατήρηση του υποκαταστήματος στο Παλιοχώρι.

"Περιμένουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα επικρατήσει η λογική και η τράπεζα θα ανακαλέσει την απόφασή της για κατάργηση του μοναδικού υποκαταστήματός της στη Βορειοανατολική Χαλκιδική" σχολίασε ο αντίδημαρχος, Νίκος Αυγερινός.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα