Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες διαγράμμισης από Αγ. Αναστασία μέχρι Αγ.Πρόδρομο

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης–Γαλάτιστας-Αρναίας-Παλαιοχωρίου, από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 έως και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης από τον κόμβο της Αγίας Αναστασίας (όρια νομού Χαλκιδικής) έως τη διασταύρωση του Αγίου Προδρόμου.

 

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9.00 π.μ. ενώ η ώρα λήξης των εργασιών στις 16.00.

 

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα