Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Επιχείρηση διάσωσης μικρού ζώου που εγκλωβίστηκε σε κάδο απορριμμάτων

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας γάτας που για κακή της τύχη εγκλωβίστηκε στην οπή απορροής ενός κάδου απορριμμάτων στην Καλλιθέα και κινδύνευε σοβαρά η ζωή της, καθώς έπειτα από συνεργασία εθελοντών, ανδρών της Πυροσβεστικής και Δήμου Κασσάνδρας το συμπαθές τετράποδο απεγκλωβίστηκε και του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα. 

 

Το μέλος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Καλλιθέας Ελένη Ψαθά, ενημέρωσε για το συμβάν την υπεύθυνη της Φιλοζωικής "Halkidiki Animals Rescue"Τζούλη Τσιακμάκη, με την οποία ο Δήμος Κασσάνδρας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παύλος Παντζίκης συνεργάζονται άψογα έχοντας ξεκινήσει από κοινού, ένα σύνολο νέων δράσεων για τη φροντίδα των ζώων. Η κ. Τσιακμάκη απευθύνθηκε για βοήθεια στον Αντιδήμαρχο και αμέσως μετά η Πυροσβεστική. 

Έπειτα από επέμβασή της, απεγκλώβισε το γατάκι.

Στη συνέχεια, η Τζούλη Τσιακμάκη το οδήγησε στον κτηνίατρο Σταμάτη Τεπέ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η περιπέτεια για το μικρό ζωάκι είχε αίσιο τέλος χάρη στην άψογη συνεργασία όλων.

 

Ο Δήμος Κασσάνδρας ευχαριστεί τους εθελοντές, τη Φιλοζωική οργάνωση "Halkidiki Animals Rescue", τους άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κασσάνδρας και τον κτηνίατρο για την άψογη επιχείρηση διάσωσης της μικρής γατούλας, γεγονός που αποδεικνύει την αυξημένη ευαισθησία αλλά και τη στενή συνεργασία όλων πάντα προς όφελος των μικρών τετράποδων φίλων μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κασσάνδρας προχωρά σε συνεργασία με τις εθελοντικές φιλοζωικές οργανώσεις "Halkidiki Animals Rescue, και "Κιβωτό των ζώων" αλλά και με τους Προέδρους των δημοτικών διαμερισμάτων, σε δράσεις φροντίδας των μικρών ζώων, που περιλαμβάνουν στειρώσεις,σημάνσεις, σίτιση.

Η φροντίδα προς τα μικρά ζώα αποδεικνύει το σεβασμό του ανθρώπου προς το περιβάλλον και ανταποδίδει την άδολη αγάπη τους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα