Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ε Επικαιρότητα

Καθαρισμός της Κασσάνδρας από συνεργεία του Δήμου

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Με εντατικό ρυθμό προετοιμάζεται για την τουριστική περίοδο η Κασσάνδρα, προκειμένου να υποδεχθεί με ευπρέπεια τους χιλιάδες επισκέπτες της και να τους προσφέρει όμορφες διακοπές σε ένα καθαρό και περιποιημένο περιβάλλον, όπως αξίζει στους ίδιους αλλά και στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμος Κασσάνδρας εκπονεί σχέδιο καθαριότητας, ευπρεπισμού και βελτίωσης της εικόνας αλλά και της χρηστικότητας των κοινόχρηστων χώρων. 

Τα συνεργεία προχώρησαν σε καθαρισμό περιβάλλοντος χώρου και σε κλάδεμα δέντρων στο Μνημείο πεσόντων Κασσάνδρειας. Επίσης σε καθαρισμό και κοπή χόρτων στον τουριστικού ενδιαφέροντος χώρο "Κάνιστρο" αλλά και στην κεντρική είσοδο του Παλιουρίου. 

 

Στο Πολύχρονο, που ετοιμάζεται ήδη να υποδεχθεί εκατοντάδες επισκέπτες για το Καρναβάλι, τα συνεργεία προχώρησαν σε κοπή χόρτων και καθαρισμό της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα και στη Φούρκα ασχολήθηκαν με το ίδιο αντικείμενο δηλαδή την κοπή χόρτων, το κλάδεμα δέντρων και τη συντήρηση του μνημείου πεσόντων Φούρκας. Επιπλέον στη Φούρκα βελτιώθηκε με ρίψη αδρανούς υλικού ένας δρόμος προκειμένου να διευκολυνθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών. 

 

Τα συνεργεία προχώρησαν και στον καθαρισμό του πάρκου Χανιώτης με κλάδεμα δέντρων και κοπή χόρτων, καθώς το συγκεκριμένο πάρκο αποτελεί σημείο τουριστικής αναφοράς για τη Χανιώτη και την ευρύτερη περιοχή.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με βάση προγραμματισμού της υπηρεσίας καθαριότητας και σε συνεννόηση με τους προέδρους των κοινοτήτων για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα