Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Πρόστιμο σε οδηγό που επέστρεφε από το εξοχικό στη Χαλκιδική

Στο πλαίσιο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας συνεχίζονται από την Αστυνομία οι έλεγχοι οδηγών και πεζών.



Οι έλεγχοι από σήμερα είναι πιο εντατικοί και σε αντίθεση με τη χθεσινή πρώτη μέρα ισχύος του μέτρου, οπότε και οι Αρχές έκαναν συστάσεις, σήμερα προχωρούν σε επιβολή του προστίμου των 150 ευρώ.



Το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης  - Ν. Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε κάτοικο της Θεσσαλονίκης που επέστρεφε από το εξοχικό του στη Χαλκιδική. Όπως υποστήριξε στον Αντ1 ο οδηγός, βρισκόταν εδώ και δύο εβδομάδες στη Χαλκιδική, δεν είχε τηλεόραση στο εξοχικό και δεν γνώριζε για την απαγόρευση κυκλοφορίας, οπότε δεν είχε μαζί του δήλωση μετακίνησης. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.


Σε μία ακόμα περίπτωση πεζής στη Θεσσαλονίκη, επιβλήθηκε το πρόστιμο λόγω του ότι δεν επέδειξε ταυτότητα. Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι μπορεί να κάνει ένσταση.


Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, ελέγχουν τα έγγραφα, χωρίς να ζητούν από τους οδηγούς να κατεβάσουν τα παράθυρά τους κι εκείνοι με τη σειρά τους, τα επιδεικνύουν μέσα από το  τζάμι.
Κατά τους χθεσινούς –χαλαρούς – ελέγχους, επιβλήθηκαν συνολικά 33 παραβάσεις.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα