Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο οι μάσκες της δωρεάς Α. Ζωγράφου

Παραδόθηκαν την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής οι 2.000 μάσκες πολλαπλών χρήσεων που με προσωπική του δαπάνη εξασφάλισε ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.

 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Δεδελούδης με επιστολή του ευχαριστεί τον κ. Ζωγράφο για την προσφορά του. 

 

"Αξιότιμε κ Αστέριε Ζωγράφο , Δήμαρχε Πολυγύρου, 

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τη βαθειά ευγνωμοσύνη μου για την προσωπική σας ευγενική χορηγία υγειονομικού υλικού ( 2000 μάσκες πολλαπλών χρήσεων) προς το Γεν Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Η κίνηση σας αυτή αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη στήριξη σας στο σύστημα υγείας, το υγειονομικό προσωπικό και τους πολίτες της Χαλκιδικής, που τόσα χρόνια υπηρετείτε μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Οι 2000 μάσκες είναι απαραίτητες για τα στελέχη του Νοσοκομείου μας, που βρίσκονται σε κίνδυνο έκθεσης στον νέο κορωνοϊό παρέχοντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους στον πολίτη συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην πρόληψη για τη μη εξάπλωση της νόσου.

Η προσωπική προσφορά σας αποτελεί δείγμα κοινωνικής ευθύνης και να είστε σίγουρος, ότι θα αξιοποιηθεί πλήρως και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο." 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα