Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

ΚΠΕ ΑΡΝΑΙΑΣ: Γνωριμία με το Χολομώντα για Διευθυντές και σχολικούς Συμβούλους

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι δύο επιμορφωτικές ημερίδες που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας στοχεύοντας στην ενημέρωση και τη διάχυση του έργου του στις σχολικές μονάδες του Ν. Χαλκιδικής.

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Αρναίας σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Ν. Χαλκιδικής και τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης.

 

Στο ΚΠΕ Αρναίας βρέθηκαν η  Δ/ντρια Α/θμιας Εκπ/σης Χαλκιδικής, Ευτυχία Παπανικολάου, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Χαλκιδικής, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων και όλοι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

 

Σκοπός των δύο ημερίδων ήταν η ενημέρωση για τα προγράμματα και τα πεδία στα οποία αυτά υλοποιούνται, για το Εθνικό Θεματικό Δίκτυο και τις επιμορφωτικές δράσεις του ΚΠΕ Αρναίας, ώστε οι Δ/ντές να γνωρίσουν το έργο αυτό και να συμβάλλουν στη διάχυσή του και στην πληρέστερη υλοποίηση προγραμμάτων Π.Ε. στα σχολεία τους. 

 

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στα μυστικά του Χολομώντα, ενώ πραγματοποιήθηκε και ξενάγηση στα σοκάκια της Αρναίας από τον υπεύθυνο του ΚΠΕ, Γιάννη Λάμπρου.

 

του Θοδωρή Δούκα
halkidikinews.gr

 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα