Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Ε Επικαιρότητα

Επισκευή και συντήρηση αγροτικών δρόμων στο Δήμο Κασσάνδρας

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εργασίες επισκευής και συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας υλοποίησε ο Δήμος Κασσάνδρας με στόχο να διευκολυνθεί η μετάβαση των αγροτών στις εκτάσεις τους και να επιλυθούν τα σημαντικά προβλήματα που προκάλεσαν τους χειμερινούς μήνες οι έντονες βροχοπτώσεις.

 

Επίσης, ο Δήμος προετοίμασε τους δημοτικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων και για τους σκοπούς αυτούς διατέθηκε στις κοινότητες μεγάλη ποσότητα αδρανών υλικών, την προμήθεια των οποίων έκανε η Περιφέρεια.

Ο Δήμος Κασσάνδρας διένειμε τα αδρανή υλικά στην Καλάνδρα 15 φορτηγά, στην Φούρκα 15 φορτηγά, στην Κασσάνδρεια 30 φορτηγά, στο Πολύχρονο 30 φορτηγά, στο Πευκοχώρι 35 φορτηγά, στην Αγ. Παρασκευή 4 φορτηγά, στη Ν. Φώκαια 18 φορτηγά και στην Άφυτο 25 φορτηγά. 

Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το μέρος της ποσότητας αδρανών που διέθεσε στο Δήμο, προκειμένου να ενισχυθούν οι εργασίες, ενώ διαβεβαίωσε τους δημότες ότι η επισκευή των αγροτικών δρόμων θα συνεχιστεί και το προσεχές χρονικό διάστημα.

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα