Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου

Εργασίες συντήρησης στη 16η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου Θέρμης, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 έως το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 και από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της δεξιάς οριογραμμής της 16ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στο ύψος της γέφυρας του κόμβου της Θέρμης, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών (και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας). 

 

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 έως το Σάββατο 23 Μαΐου 2020 και από τη Δευτέρα 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα