Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η Ολυμπιάδα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της

Με προγραμματισμό και πολύ δουλειά ο πρόεδρος της Κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης οργανώνει τους δημόσιους χώρους και την παραλία για να υποδεχτεί και φέτος τους επισκέπτες της.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε καθαρισμός και στρώσιμο της παραλίας, καθώς και κουρέματα και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Η Ολυμπιάδα που επλήγη με σφοδρότητα από τη μανία της φύσης τον περασμένο Νοέμβριο, βρήκε ήδη τους κανονικούς της ρυθμούς. Με παρεμβάσεις, επισκευές και διαμορφώσεις το χωριό θέλει να ξεχάσει όσα έζησε και να προχωρήσει μπροστά. 

"Εδώ και χρόνια φροντίζουμε για την καθαριότητα τα Σαββατοκύριακα και από τον Ιούλιο που η παραλία έχει κόσμο, υπάρχει φροντίδα και το απόγευμα. Φανταστείτε την καθαριότητα χωρίς εργασία το Σαββατοκύριακο και το απόγευμα...

Απευθύνομαι σε όσους μπορούν και έχουν διάθεση να βοηθήσουν οικονομικά ή με εθελοντική εργασία. Ανεβάζουμε τον πήχη όλοι μαζί. Αγαπάς την Ολυμπιάδα; Απόδειξέ το" αναφέρει ο πρόεδρος, Γιάννης Πετράκης. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα