Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Ο Προαθωνικός Οργανισμός Τουρισμού ανοίγεται στην ελβετική τουριστική αγορά

Πρόγραμμα επαγγελματικών παρουσιάσεων, απευθυνόμενο σε εκπροσώπους tour operators και τουριστικών γραφείων της Ζυρίχης πραγματοποιήθηκε από στελέχη και συνεργάτες marketing του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού, με στόχο την πρώτη προσέγγιση της ελβετικής τουριστικής αγοράς από την προαθωνική χερσόνησο.

 

Πράγματι, οι επιχειρηματίες της Ανατολικής Χαλκιδικής, αφού μελέτησαν προσεκτικά τα δεδομένα, τα ποιοτικά / ποσοτικά χαρακτηριστικά και τις τάσεις της εν λόγω αγοράς, παρουσίασαν στους Ελβετούς σειρά ελκυστικών προτάσεων και έτοιμων τουριστικών πακέτων, τα οποία διαμορφώνουν μία προωθητική επικοινωνιακή παλέτα με πολλές προεκτάσεις.

 

Πολυτελή καταλύματα, πολιτιστικά σημεία που χαρακτηρίζονται ως παγκόσμιες μοναδικότητες, κέντρα spa και ευεξίας, ιστιοπλοϊκές υποδομές, μεσογειακές γαστρονομικές δυνατότητες επιλεγμένων restaurants, συνεδριακοί χώροι, γαμήλιες τελετές και επί μέρους προτάσεις διακοπών συνέθεσαν την επαγγελματική παρουσίαση, η οποία αποτέλεσε σημείο αναφοράς κάθε συνάντησης.

 

Η θετική αντιμετώπιση της συγκεκριμένης προσέγγισης από τους Ελβετούς δίνει το πράσινο φως στον Οργανισμό να εμπλουτίσει το μελλοντικό σχεδιασμό του με προωθητικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς αυτές προτάθηκαν από τους συνομιλητές αλλά και να παρουσιάσει στην ελβετική αγορά καταλύματα και υποδομές, που να πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

 

Πρώτη συνέργεια του Οργανισμού με γνωστό Ελβετό tour operator θα είναι εκείνη της 2ημερης επίσκεψης στην περιοχή στελεχών του, τα οποία τον επόμενο Μάιο αναμένεται να επισκεφθούν καταλύματα και να βιώσουν πραγματικές τουριστικές εμπειρίες, οι οποίες σχετίζονται με ιστιοπλοϊκό και θαλάσσιο τουρισμό.

📘 Το βιβλίο του Ιωάννη Βογιατζή «Εκθέσεις στον ήλιο» παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Ιανουαρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Τρίγλιας. Την παρουσίαση διοργανώνουν ο Δήμος Νέας Προποντίδας και οι Εκδόσεις "Αρμός".

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

🎭 Η εφηβική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Φάρος" παρουσιάζει το έργο "Η φάρμα των ζώων" του Τζορτζ Όργουελ, σε σκηνοθεσία Μίνας Βλαστού, το Σάββατο 24, την Κυριακή 25 και Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Ν. Μουδανιών.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα