Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ημερίδα με θέμα «Αειφόρο σχολείο – αειφόρος τουρισμός» στη Νικήτη

Ημερίδα με θέμα «Αειφόρο σχολείο – αειφόρος τουρισμός» στη Νικήτη, διοργανώνουν το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού – ΚΕ.ΣΥ.Π. της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του Τοπικού Θεματικού Δικτύου «Αειφόρος Τουρισμός»  σε τη συνεργασία του Δήμου Σιθωνίας και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής.

 

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 και ώρα 9.00 - 14.00  στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Νικήτης.

 

Εισηγητές στην ημερίδα προβλέπεται να είναι ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Χ. και της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γρ. Τάσιος, ο πρόεδρος της Τουρ. Επιχ. Δ. Σιθωνίας κ. Στ. Κωστίκας, η Δντρια ΔΔΕ Χαλκιδικής κ. Αικ. Τσέκου, ο υπευθ. ΣΔ Αρ. Κωνσταντινίδης, ο Υπευθ. ΚΕΣΥΠ Φιλ. Κουτσάκας, η εκπαιδ. Ελ. Ζουμπουλίδου, κ.α. Επίσης θα παρουσιαστούν ενδεικτικά κάποια Προγράμματα ΣΔ ή ΑΣ με σχετική θεματολογία από συναδέλφους ή/και μαθητές. Για το αναλυτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας – που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί - θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

 

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλης της Χαλκιδικής, μαθητές τουριστικής ειδικότητας, αλλά και στην τοπική κοινωνία που ασχολείται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό – την οποία παρακαλούμε (μέσω των μαθητών ή ιστοσελίδων) να ενημερώσετε.

 

Μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 40 εκπαιδευτικοί της Β/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και μέχρι 2 από κάθε σχολείο. Στην περίπτωση ανάγκης επιλογής, θα έχουν προτεραιότητα οι συνάδελφοι που είναι μέλη του τοπικού θεματικού δικτύου και όσοι υλοποιούν σχετικά προγράμματα ΣΔ και ΑΣ. Παρακαλούμε να υπάρχει εκπροσώπηση ειδικά από τα σχολεία του Τοπικού Θεματικού Δικτύου «Αειφόρος Τουρισμός». Για τη συμμετοχή εκπαιδευτικών στην Ημερίδα θα πρέπει να σταλούν αιτήσεις συμμετοχής στον Υπεύθυνο ΣΔ μέχρι 23-3-17.          

 

Επισημαίνεται πως οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα πρέπει με τη συμμετοχή τους να μην παρακωλύουν το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου τους ή να έχει ληφθεί μέριμνα τροποποίησης του προγράμματος για το σκοπό αυτό, οπότε για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να λάβουν γνώση και να την προεγκρίνουν οι Διευθυντές των σχολείων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα