Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ιερισσό

Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο με θέα στο λιμάνι της Ιερισσού από τη μια και τον επιβλητικό Αθωνα από την άλλη, ετοιμάζεται να τεθεί σε λειτουργία την 1η Αυγούστου.

 

Πρόκειται για τη νεότερη ξενοδοχειακή επένδυση, υψηλών προδιαγραφών, στη Χαλκιδικιή και είναι ελληνικών συμφερόντων με Βούλγαρους μετόχους, συνολικής αξίας 50 εκατ. ευρώ.

 

Αρχικά η δυναμικότητα του θα είναι 74 δωματίων, ωστόσο, όπως αναφέρουν στελέχη της επιχείρησης, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά σχετικά με την πανδημία, στόχος των επενδυτών είναι το Μάιο του 2021 να έχουν ολοκληρωθεί και τα δυο υπόλοιπα έργα, επεκτείνοντας την επιχείρηση. Συνολικά, θα αποτελείται από τρία ξενοδοχεία εναρμοσμένα αισθητικά  στο περιβάλλον,  με τα άλλα δυο να διαθέτουν 79 σουίτες και 44 βίλες με πισίνα, αντίστοιχα.

 

Η συνολική επένδυση του «Mount Athos Resort» θα φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ η τρέχουσα κυμαίνεται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ. Να σημειώσουμε ότι οι μέτοχοι επενδύουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Αρχικά το πεντάστερο ξενοδοχείο θα απασχολεί 90 άτομα, όπου το 60% του προσωπικού προέρχεται από τη γύρω περιοχή της Ανατολικής Χαλκιδικής. Τις επόμενες μέρες οι εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν εντατική εκπαίδευση σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρούνται και στο κομμάτι της παροχής υψηλών προδιαγραφών.

περισσότερα στο ethnos.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα