Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Παρεμβάσεις καθαρισμού στον Δήμο Νέας Προποντίδας

 Συνεργεία του Δήμου Νέας Προποντίδας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής συνεχίζουν καθημερινά τις παρεμβάσεις καθαρισμού και απομάκρυνσης απορριμμάτων, κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων, από τους αυτοσχέδιους ανεξέλεγκτους σκουπιδότοπους που έχουν δημιουργηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.



Ειδικότερα, τα συνεργεία βρέθηκαν στην περιοχή της Σωζόπολης- Νέων Πλαγιών όπου και προσπάθησαν να επαναφέρουν την περιοχή στην αρχική της κατάσταση.

“Η καθαριότητα του Δήμου και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Γι’ αυτό, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι, ώστε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό, ανθρώπινο και όμορφο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη του Νομού Ι. Γιώργου, που γι’ ακόμη μία φορά κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (@Magda Sirdari), κατανοώντας το τεράστιο πρόβλημά μας. Είναι δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες, όπως και κάθε φορά που χρειάστηκε”, ανέφερε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


Θυμίζουμε πως για όλα τα ογκώδη αντικείμενα (όχι μόνο μπάζα) χρησιμοποιούμε τα σημεία που υπάρχουν εδώ: https://cutt.ly/XuVSVSv ή επικοινωνούμε με την υπηρεσία καθαριότητας στα τηλέφωνα:

☎️ ΔΕ Καλλικράτειας: 2399049049
☎️ ΔΕ Μουδανιών: 2373024132
☎️ ΔΕ Τρίγλιας: 2373052132


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα