Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Φαινόμενα κοινωνικού "κανιβαλισμού" για τα κρούσματα κορωνοϊού καταγγέλλει ο αντιδήμαρχος Γ. Ματέας

Αξιολόγηση Χρήστη: 3 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά τα 50 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο τροφίμων, ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Ματέας καταγγέλλει φαινόμενα "κοινωνικού κανιβαλισμού" ειδικά στην περιοχή της Ορμύλιας.

 

Ο κ. Ματέας τονίζει ότι δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι κάτοικοι της Ορμύλιας και ξεκαθαρίζει ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. 

 

Ο κ. Ματέας αναφέρει:  "Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και μετά την παραδοχή πως ο αριθμός των φορέων κορωνοϊού στην επιχείρηση επεξεργασίας τροφίμων ανέρχεται σε 50, εμφανίζονται φαινόμενα κοινωνικού κανιβαλισμού και σχόλια που επιρρίπτουν ευθύνες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εργαζόμενοι είναι είτε ασυμπτωτικοί είτε με ελαφρά συμπτώματα, πλην ενός ατόμου που νοσηλεύεται προληπτικά σε νοσοκομείο αναφοράς, έχει υποκείμενα νοσήματα, αποτελεί στενή επαφή φορέα και δεν είναι εργαζόμενος στην εταιρεία. 

Φυσικά και τα 50 κρούσματα δεν είναι όλα κάτοικοι της Ορμύλιας, αλλά στην πλειονότητά τους προέρχονται από τα γύρω χωριά του εργοστασίου. 

Η αντίδραση μετά το εντοπισμό των πρώτων κρουσμάτων ήταν και άμεση και η πλέον ενδεδειγμένη και από την εταιρεία και απο τους υγειονομικά υπευθύνους .

Τηρώντας τα προβλεπόμενα, αποστάσεις, μάσκες όπου επιβάλλεται και υγιεινή των χεριών όλα θα πάνε κατ" ευχήν. 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού ούτε βέβαια και περιθώρια εφησυχασμού.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες"

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα