Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Ε Επικαιρότητα

Επιχορήγηση 160.000 € από την Περιφέρεια στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής, για την κάλυψη αναγκών του λόγω της πανδημίας Covid – 19, προχώρησε σε επιχορήγηση ύψους 160.000 €.

 

Στο Νοσοκομείο Χαλκιδικής προέκυψαν ανάγκες δημιουργίας νέων χώρων για την υποδοχή κρουσμάτων και τον έλεγχο ύποπτων περιστατικών. Αυτή η κατάσταση οδήγησε στην αναδιάρθρωση της λειτουργίας όλου του Νοσοκομείου. Για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών κρίθηκε απαραίτητο από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, να γίνουν εργασίες ανακαίνισης της παλιάς Παθολογικής Κλινικής, η οποία βρίσκεται εκτός χρήσης από το 2014, έτσι ώστε να μπορέσει να επαναχρησιμοποιηθεί. Επιπλέον κρίθηκε απαραίτητο να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και στο τμήμα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν.Χ.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ι. Γιώργος σε σχετικές δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: “Θεωρούμε χρέος μας, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την υγεία όλων μας, να συνδράμουμε χωρίς δεύτερη σκέψη στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα της Διοίκησης του Γ.Ν.Χ. και σε συντομότερο από τον αναμενόμενο χρόνο, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το απαιτούμενο ποσό για την κάλυψη των αναγκών ανακαίνισης και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων, που προέκυψαν λόγω της πανδημίας”

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα