Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δήμος Πολυγύρου: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας

Μετά από τηλεφωνική συνομιλία με το Δήμαρχο Καρδίτσας και ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες ξεκίνησε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας.


Ο Δήμος Πολυγύρου αποστέλλει ένα συρόμενο φορτηγό με νερά, προκειμένου να συμπαρασταθεί έμπρακτα και να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί στις ανάγκες των κατοίκων που βιώνουν δύσκολες ώρες.


"Θα ακολουθήσει μια δεύτερη αποστολή με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης- τα οποία συγκεντρώνονται σε συνεργασία με τις κατά τόπους Κοινότητές - και θα είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε μας ζητηθεί. Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες κάνεις δε πρέπει να το περνάει μόνος του όλο αυτό. Προέχει το αίσθημα της αλληλεγγύης , το σημαντικότερο αγαθό, το μοναδικό, που μπορεί να μας δώσει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε" αναφέρει ο δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα