Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απάτη εις βάρος επαγγελματιών της Χαλκιδικής - Μηνυτήρια αναφορά από το Στ. Βαλιάνο

Επαγγελματίες του Δήμου Αριστοτέλη αλλά και της υπόλοιπης Χαλκιδικής, έχουν πέσει θύματα απατεώνων, που χρησιμοποιούν ονόματα δημοσίων προσώπων της Χαλκιδικής, για να εξαπατήσουν και να προσποριστούν παράνομα κέρδη από μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

 

Συγκεκριμένα, προβαίνουν σε παραγγελίες μεγάλης αξίας, αποστέλλοντας στη συνέχεια στους επαγγελματίες πλαστά τραπεζικά παραστατικά κατάθεσης πολύ μεγαλύτερης αξίας, δήθεν από λάθος, ζητώντας από τα θύματά τους την «επιστροφή» του ποσού της διαφοράς, το οποίο φυσικά ουδέποτε είχαν καταβάλει εξ` αρχής.

 

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε ότι θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά κατ` αγνώστων με την ελπίδα να εντοπιστούν και να συλληφθούν σύντομα οι δράστες της πλαστοπροσωπίας σε βάρος του ίδιου και άλλων προσώπων, αλλά και της απάτης σε βάρος επαγγελματιών της Χαλκιδικής. 

 

"Καλώ τους επαγγελματίες του Δήμου Αριστοτέλη, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τη δράση τέτοιων απατεώνων και να ενημερώσουν την αστυνομία σε κάθε περίπτωση έκκλησης επιστροφής μεγάλου ποσού που δήθεν έχει κατατεθεί στο λογαριασμό τους κατά λάθος" ανέφερε ο κ. Βαλιάνος. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα