Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2025

Ε Επικαιρότητα

Στην τελική ευθεία οι εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Μουδανιών, το οποίο υπέστη ζημίες από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου 2019.

Οι επισκευαστικές εργασίες που έγιναν μέχρι σήμερα, αφορούσαν την ανακατασκευή του συνόλου της στέγης, την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων και πλέον έχει ολοκληρωεθί και η αντικατάσταση των ξύλινου παρκέ του αγωνιστικού χώρου που είχε καταστραφεί από τα νερά της βροχής.


Στο Κλειστό Γυμναστήριο επιδιορθώθηκαν και αντικαταστάθηκαν οι ηλεκτρομηχανολογικές ζημιές, όπως και η εγκατάσταση συστήματος ψύξης - θέρμανσης με νέες επιδαπέδιες κλιματιστικές μονάδες.

Η ανακατασκευή του κλειστού Γυμναστηρίου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και οι παρεμβάσεις που έγιναν από το Δήμο Ν. Προποντίδας θα το καταστήσουν σύγχρονο και λειτουργικό.

🎅 Ο Δήμος Αριστοτέλη, η Κοινότητα Παλαιοχωρίου και ο Αθλητικός Όμιλος, Άρης Παλαιοχωρίου συνδιοργανώνουν την Τσιγαριδογιορτή 2025, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, 12.00 μ.μ., στην Κεντρική πλατεία Παλαιοχωρίου.

🎄 Μία συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, διοργανώνει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, ο Δήμος Πολυγύρου, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Νίκος Κατραντσιώτης, Παύλος Κούτριος, Βασίλης Λαφαζάνης, Μαρία Λαφαζάνη, Θεόδωρος Σαράφης και Έφη Ψωμαδέλλη. Μαζί τους η Μικτή Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Σημειώνεται ότι θα υπάρχει κουμπαράς για ενίσχυση του Συλλόγου “Αγάπη”.

 

🎁 ❄️ ⭐  🕯️ ☃️ 🦌 🔔


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα