Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

N. Μουδανιά: Εορτασμοί για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου -ΦΩΤΟ-

Μέσα σε διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας και με περιορισμούς τιμήθηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να μειωθούν οι αποδιδόμενες τιμές τους ήρωες του ’40.


Το πρωί στην έδρα του Δήμου, στα Ν. Μουδανιά, στη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου παρέστησαν ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Εμ. Καρράς, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, καθώς και εκπαιδευτικοί μαζί με τους σημαιοφόρους και παραστάτες των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων, ενώ λόγω των μέτρων δεν πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες παρελάσεις.


«Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Τιμήσαμε και φέτος τους ήρωες του 1940. Μπορεί οι συνθήκες να είναι δύσκολες και διαφορετικές, το ίδιο και ο εορτασμός, ωστόσο  δε μειώνεται στο ελάχιστο η αποδιδόμενη τιμή στους ήρωες μας. Εύχομαι γρήγορη έξοδο από την κατάσταση που βιώνουμε. Οι προγονοί μας μάς έδειξαν τον δρόμο. Ακόμη κι όταν ο αγώνας είναι άνισος, δεν πρέπει ποτέ να σταματά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα