Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κλείνει το Δημαρχείο Πολυγύρου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα στον covid-19 ανακοινώθηκαν την Παρασκευή στο Δημαρχείο Πολυγύρου, παρά τα μέτρα και τις προφυλάξεις που ελήφθησαν από την πλευρά του Δήμου.

 

Άμεσα και με εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και εγκυκλίων ζητήθηκε η σχετική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

 

Η υπηρεσία γνωμοδότησε σύμφωνα και με σημερινό της έγγραφο, ότι θα πρέπει να ανασταλεί  η λειτουργία του Δήμου (Δημαρχείο Πολυγύρου) για 14 ημέρες και λόγω υπέρβασης του ελάχιστου αριθμού 3 των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Κατόπιν των παραπάνω, με απόφαση του Δημάρχου, Αστέριου Ζωγράφου, μέχρι τις 13-11-20 αναστέλλεται η λειτουργία του Δημαρχείου Πολυγύρου.

 

"Εύχομαι η δοκιμασία αυτή να είναι η τελευταία. Μεμονωμένες αντιπολιτευτικές φωνές, που δεν είχαν την ευθιξία να ενημερωθούν επίσημα από το Δήμο και χρησιμοποιούν τις δύσκολες αυτές ώρες για πολιτική και ψηφοθηρική εκμετάλλευση, τις αποκρούουμε και τις αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας. Όλα έχουν ένα όριο.
Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών.
Καλή δύναμη σε όλους μας" ανέφερε ο κ. Ζωγράφος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα