Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Ε Επικαιρότητα

Σε ένα μέτωπο καίει η φωτιά στη Σιθωνία -ΦΩΤΟ-

Αισιόδοξοι είναι οι επιτελείς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς πριν λίγη ώρα κόπασαν οι ισχυροί άνεμοι και οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέρουν υπό έλεγχο τα περισσότερα μέτωπα της φωτιάς.

 

Από τις 5.30 το απόγευμα σταμάτησαν να κάνουν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα και υπήρχε ανησυχία για τη νύχτα καθώς οι άνεμοι δεν ευνοούσαν την κατάσβεση.

"Αυτήν την ώρα (19:00) η φωτιά καίει μόνο σε ένα μέτωπο, καθώς τα υπόλοιπα τέθηκαν υπό έλεγχο. Εδώ επιχειρούν δεκάδες πυροσβέστες και είμαστε αισιόδοξοι ότι σε λίγη ώρα η φωτιά θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο" δήλωσε στο halkidikinews.gr ο αντιδήμαρχος Σιθωνίας, Βασίλης Ζήσιος. 


Αυτό που ανησυχεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι ότι υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις σε σημεία εντός της περιμέτρου.


Στην περιοχή βρίσκονται και εκσκαπτικά μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας διανοίγοντας αντιπυρικές ζώνες για να περιορίσουν την εξάπλωση της φωτιάς.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει τον δρόμο προς Άγιο Παύλο και δεν επιτρέπεται σε κανέναν η κυκλοφορία στους δασικούς και αγροτικούς δρόμους της περιοχής.


του Θοδωρή Δούκα

 


 

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα